Αλκιβιάδου 185, Πειραιάς

 

 

  210 45 36 144

 

Ακολουθήστε Μας

No products in the cart.

No products in the cart.

No products in the cart.

Συμμετοχή στο βιβλίο Plant-Based Nutrition in Clinical Practice των UK Plant-based health professionals

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει με πολύ καλά νέα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας!

Όσοι με ακολουθείτε γνωρίζετε τη συνεργασία μου με τους UK Plant-based health professionals, η οποία πλέον μετρά χρόνια. Με χαρά, λοιπόν, σας ανακοινώνω και από εδώ, ότι στην έκδοση του νέου τους βιβλίου “Plant-based Nutrition in Clinical Practice” που θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, συμμετέχω κι εγώ με ένα ολόκληρο κεφάλαιο που αφορά τα αυτοάνοσα, τη χρόνια φλεγμονή και τη φυτοφαγία, το πεδίο δηλαδή στο οποίο εξειδικεύομαι.

Πρόκειται για ένα βιβλίο για όλους τους επαγγελματίες υγείες που θέλουν να έχουν εμπεριστατωμένη γνώση για την φυτοφαγία, άκρως χρήσιμο αφού:

-Περιέχει κεφάλαια που καλύπτουν evidence-based στοιχεία για την ευεργετική επίδραση της φυτικής διατροφής στις χρόνιες ασθένειες της εποχής μας (καρδιαγγειακά, αναπνευστικό, διαβήτης νεφρά, ήπαρ, έντερο), τον αντίκτυπό της σε όλα τα στάδια της ζωής, τα εμπόδια και τις στρατηγικές για την αλλαγή συμπεριφοράς και την ανάπτυξη τεχνικών Lifestyle Medicine.

-Εξηγεί πώς το σύστημα διατροφής μας είναι στην πραγματικότητα ο κεντρικός μοχλός των τρεχουσών πλανητικών κρίσεων υγείας, με βαθύτερες αιτίες που είναι κοινές στην κρίση υγείας μας και πώς μια στροφή στη φυτική διατροφή μπορεί να βοηθήσει.

Το βιβλίο αντλεί πληροφορίες από το University of Winchester’s Plant-based nutrition course, το πρώτο course για την plant-based διατροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο κι έχει επιμεληθεί από 2 γιατρούς στο Ηνωμένο Βασείλειο και τον Καναδά και μια ειδική διαιτολόγο (Shireen Kassam, Zahra Kassam, Lisa Simon), ενώ σε κάθε κεφάλαιο, ο κάθε επαγγελματίας υγείας-συγγραφέας (πολλοί εκ των οποίων διεθνούς φήμης) καταπιάνεται με το δικό του πεδίο. Με ολιστική προσέγγιση, το βιβλίο παρουσιάζει τις χρήσεις, τα οφέλη και την πρακτική εφαρμογή μιας plant-based διατροφής στη φροντίδα του ασθενούς, τη διαχείριση, αλλά και την πρόληψη ασθενειών.

Διαβάστε το πρώτο κεφάλαιο δωρεάν και κάντε την αγορά σας εδώ:

Pre-order εδώ.

Κι όλα αυτά από μια εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών με αγάπη και πάθος για την υγεία μας, τον πλανήτη, τα ζώα!

Ευχαριστώ θερμά την εξαιρετική Shireen Kassam (Αιματολόγος και πιστοποιημένη Lifestyle Medicine γιατρός) για την εμψύχωσή της και την εμπιστοσύνη της, τις αγαπημένες Lisa Simon (Διαιτολόγος-Διατροφολόγος) και Zahra Kassam (Ογκολόγος) καθώς και τον εκδοτικό οίκο Hammersmith publication για τη καθοδήγηση.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Call Now Button