Αλκιβιάδου 185, Πειραιάς

 

 

  210 45 36 144

 

Ακολουθήστε Μας

No products in the cart.

No products in the cart.

No products in the cart.

Απώλεια βάρους και υποστήριξη ανοσοποιητικού

d

Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με τελευταίας γενιάς τεχνικό εξοπλισμό.

Τα βακτήρια του εντέρου σας επηρεάζουν το πώς αφομοιώνονται τα διαφορετικά τρόφιμα και μέσω του άξονα εγκεφάλου-εντέρου παράγουν νευροδιαβιβαστές που σας βοηθούν να αισθάνεστε καλό αίσθημα κορεσμού και ευεξία . Ως αποτέλεσμα, μπορούν να επηρεάσουν το βάρος σας και τον εγκέφαλό σας με θετικό τρόπο.

Υποστηρίξτε το μικροβίωμά σας, τροφοδοτήστε τον εαυτό σας με αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη θρεπτικά συστατικά και νιώστε υγιείς και σίγουροι. Το πρόγραμμα διατροφής περιλαμβάνει νόστιμα φυτοφαγικά ή και μεσογειακά γεύματα.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι κατά την έναρξη του διατροφικού προγράμματος γίνεται παράλληλη υποστήριξη ανοσοποιητικού ώστε να αποφευχθούν ορμονικές διαταραχές και απορρύθμιση του θυρεοειδή αδένα καθώς και φλεγμονώδεις αντιδράσεις, προετοιμάζοντας το σώμα να δεχτεί την διατροφή σωστά

Τέλος, επιτυγχάνεται τροποποίηση της συμπεριφοράς και εκπαίδευση σε ένα καθημερινό μοντέλο διατροφής ώστε να αποφευχθεί επιστροφή σε παλαιότερες διατροφικές συνήθειες και επανάκτηση του βάρους.

Call Now Button