Αλκιβιάδου 185, Πειραιάς

 

 

  210 45 36 144

 

Ακολουθήστε Μας

No products in the cart.

No products in the cart.

No products in the cart.

Εμπειρίες Ασθενών

Διαβήτης Κύησης

Όταν διαγνώστηκα με διαβήτη κύησης η γυναικολόγος μου, μου σύστησε την Δέσποινα. Από την πρώτη στιγμή με κέρδισε με τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και την γλυκύτητά της. Ξεκίνησα αμέσως λοιπόν διατροφή υπό την καθοδήγηση της για να αντιμετωπίσω τον διαβήτη. Επειδή είμαι vegan και απέχω από καθετί ζωικό το έργο της σίγουρα ήταν δυσκολότερο, αλλά τα κατάφερα χάρη στις γνώσεις και τις συμβουλές της. Ήταν δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, (πολλές φορές στηρίζοντας με και συναισθηματικά), είχαμε τακτική επικοινωνία και κατάφερα να φτάσω ως τη γέννα χωρίς να χρειαστώ ινσουλίνη. Τώρα που το μωρό μας θα κλείσει τον 6ο μήνα τη Δέσποινα θα συμβουλευτούμε πάλι για την εισαγωγή στερεών τροφών, την εμπιστεύομαι απόλυτα. Δέσποινα σε ευχαριστώ για όλα.

Lia Toulitsi, Google Reviews

Εγκυμοσύνη & Διατροφή

Επαγγελματίας, φανταστική, υπέροχη! Ήμουν στον 8ο μήνα κύησης και δεν μπορούσα να φάω τίποτα από αναγούλες, καούρες και ξινίλες. Είχα να κοιμηθώ πολλές μέρες! Όχι μόνο με βοήθησε με όλα αυτά αλλά έμεινα και σταθερή στα κιλά που είχα πάρει ενώ το μωρό έπαιρνε κανονικά βάρος. Φυσικά και συνεχίζω μαζί της. Απλά την αγαπώ!!! Σε όποιον την έχω συστήσει έχει μείνει ευχαριστημένος!

Deppy Makri, Google Reviews

Διατροφή & Ολιστική Αντιμετώπιση

Η κ.Μαρσέλου είναι επαγγελματίας που ξεχωρίζει για τη βαθιά γνώση του αντικειμένου της. Είναι σε θέση να δώσει πολύτιμες και εξατομικευμένες συμβουλές που στοχεύουν σε μια ολιστική αντιμετώπιση της διατροφής. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μας και με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα με τις συμβουλές και τις οδηγίες της.

Anna Manias, Google Reviews

Online Συνεδρία μέσω Skype

Χτες είχαμε το πρώτο ραντεβού, μέσω Skype αμέσως ένιωσα πολύ οικία μαζί της, πολύ ενήμερη και επεξηγηματική με όρεξη να σε ακούσει και να σε βοηθήσει μου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες μου.

popi tamv, Google Reviews

Άμεση & Επεξηγηματική

Εξαιρετική και άκρως ενημερωμένη διαιτολόγος με τις τελευταίες έρευνες και εξελίξεις. Μου απάντησε σε όλες μου τις απορίες με τρόπο που μπορεί να καταλάβει ο καθένας!

ATHINA KOUMENTAKOU, Google Reviews

Πόνοι στις Αρθρώσεις

Διάβαζα καιρό τα άρθρα της κ συνταγές στα site της και την επισκέφτηκα πρόσφατα για μια διατροφή για πόνους στις αρθρώσεις που με ταλαιπωρούν τελευταία. Έφυγα από την πρώτη μου επίσκεψη με τις καλύτερες εντυπώσεις κ νιώθω ότι πρόκειται πραγματικά για μια σοβαρή επαγγελματία που έχει πολλά να προσφέρει.

Mnth Kou, Google Reviews

Ισορροπημένη & Υγιεινή Διατροφή

Άκρως ενημερωμένη διαιτολόγος-διατροφολόγος, συνεπής, που κατανόησε απόλυτα τις ανάγκες μου για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, δημιουργώντας ένα όμορφο κλίμα σε κάθε συνεδρία. Μακάρι να έβρισκα πιο συχνά τέτοιου είδους επαγγελματίες!

Julia Tasoni, Google Reviews

Ενίσχυση Ανοσοποιητικού

Εξαιρετική και σοβαρή επαγγελματίας με πολλές γνώσεις!!Φιλική και ευχάριστη. Με βοήθησε να ξεκολλήσω τη ζυγαριά μου και να πάρει την κάθοδο χωρίς κόπο και να ανανεωθώ σωματικά και ψυχολογικά!!Το ανοσοποιητικό μου πιο δυνατό από ποτέ!!Ευχαριστώ πολύ. Τη συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ρουλα Βασιλακη, Google Reviews

Μυϊκοί πόνοι & Εξατομικευμένη Διατροφή

Επισκέφτηκα την κυρία Μαρσέλου πριν 3 μήνες με διάχυτους μυϊκούς πόνους άγνωστης αιτιολογίας ειδικά στην περιοχή της λεκάνης και της μέσης και αφού πρώτα είχα δοκιμάσει τα πάντα. Η ένταση του πόνου ήταν τέτοια που για χρόνια μου δημιουργούσε φοβερή δυσλειτουργία στην καθημερινότητα σε σημείο που πολλές φορές να μην μπορώ ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι. Η κυρία Μαρσέλου άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον το ιστορικό μου και στην συνέχεια συζητήσαμε αναλυτικά όλα όσα θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο πρόβλημα. Προσέγγισε το θέμα μου όχι μόνο μέσω της διατροφής αλλά βλέποντας το πιο ολιστικά λαμβάνοντας υπόψη και άλλες σημαντικές θεραπευτικές παραμέτρους. Με κέρδισε αμέσως η ευγένεια, οι γνώσεις και το πάθος για το αντικείμενό της καθώς και η όρεξη που σου μεταδίδει για να βοηθήσεις τον εαυτό σου μέσω της φυτοφαγικής διατροφής. Σήμερα ακολουθώ ένα φυτοφαγικό διατροφικό πλάνο στην καθημερινότητά μου, μπορώ και γυμνάζομαι μετά από καιρό και είμαι γεμάτη ενέργεια. Οι πόνοι μου έχουν μειωθεί σε σημαντικό βαθμό και νιώθω πως βαδίζοντας παρέα με την κυρία Μαρσέλου θα βγω σιγά σιγά από αυτήν την περιπέτεια που κρατάει τουλάχιστον 4 χρόνια.

Μαρία Π.

Εξατομικευμένο & Ανθρώπινο Διαιτολόγιο

Η Δέσποινα εκτός από την πολύ καλή γνώση του αντικειμένου, είναι σίγουρο πως αγαπά πολύ τη δουλειά της. Αυτό για μένα είναι και το κλειδί της επιτυχίας σε κάθε τομέα. Εκτός από προσωπική μου διατροφολόγος που με βοήθησε να σταθεροποιήσω το διατροφικό μου πλάνο, έχει βοηθήσει θεραπευόμενούς μου, να καταφέρουν να δομήσουν μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς να τους κάνει να αισθανθούν άβολα, χωρίς να πιέσει, χωρίς να έχει υπερβολικές απαιτήσεις και σκληρό διαιτολόγιο. Στις μέρες μας που οι διατροφικές διαταραχές όπως η συναισθηματική υπερφαγία σχετίζονται με την κατάθλιψη και μπορεί να απομονώσουν τον άνθρωπο, και ενώ τα πάντα πιέζουν για επιδόσεις, η συνεργασία με τον σωστό διατροφολόγο είναι απαραίτητη. Η Δέσποινα δεν εξαντλείται στις γνωστές έτοιμες συνταγές αλλά δημιουργεί ένα αυστηρά προσωπικό διαιτολόγιο με πολλές εναλλακτικές. Και το κυριότερο, ένα ανθρώπινο διαιτολόγιο που προλαμβάνει τις γνωστές κρίσεις υπερφαγίας που παθαίνει κανείς όταν στερείται το φαγητό και το γλυκό του. Της εύχομαι το καλύτερο!

Γιούλη Α.

Call Now Button