Τα Άρθρα Μου (2019)

Η Whole Foods Plant-Based διατροφή (WFPB, γνωστή και ως φυτοφαγία), είναι η διατροφή που στρέφεται αποκλειστικά και μόνο σε τροφές φυτικής προέλευσης, ανεπεξέργαστες, όπως δηλαδή τις παίρνουμε από τη φύση, ή με ελάχιστη επεξεργασία.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν από τότε που μας το έλεγαν οι γιαγιάδες μας, το «ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα» δεν παύει να αποδεικνύεται ξανά και ξανά.

Η πρωτεΐνη αρακά ακούγεται συχνά στους κύκλους της υγιεινής διατροφής, είναι εύπεπτη, με ουδέτερη γεύση και ιδανική για όσους ενδιαφέρονται για χτίσιμο μυών, σύμμαχο στο αδυνάτισμα, ενέργεια κ.ο.κ

Η περικοπή θερμίδων ακούγεται σε πολλούς ως ο χειρότερος εφιάλτης ή ως μια διαδικασία στην οποία μπαίνουν μόνο όσοι θέλουν να χάσουν βάρος και να αποκτήσουν μια πιο λεπτή σιλουέτα.

Ο ντεκαφεϊνέ καφές έχει παρόμοια γεύση και εμφάνιση με τον κλασικό, με τη διαφορά ότι περιέχει πολύ λίγη καφεΐνη, γι’ αυτό και καταναλώνεται κυρίως από όσους έχουν ευαισθησία σε αυτήν...

Τα τελευταία λίγα χρόνια, μέσα στα πολλά που έχουμε ακούσει, έχει βρει τη θέση της και η διαλειμματική νηστεία, η οποία φαίνεται να παρουσιάζει οφέλη όχι μόνο ως προς την απώλεια βάρους, αλλά και ως προς την υγεία και το ανοσοποιητικό.