Αλκιβιάδου 185, Πειραιάς

 

 

  210 45 36 144

 

Ακολουθήστε Μας

No products in the cart.

No products in the cart.

No products in the cart.

The “feel good plan”

Υποστηρίξτε το ανοσοποιητικό σας και αντιμετωπίστε τον φαύλο κύκλο της φλεγμονής με φυσικό τρόπο. Νιώστε ο "εαυτός" σας ξανά!

Απευθύνεται σε άτομα με αυτοάνοσα, χρόνια φλεγμονή, νευροεκφυλιστικές παθήσεις, επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις, ΠΜΣ ή απλά αναζητούν γνώση για καλύτερη υγεία!

Ολιστική προσέγγιση με τις:

n Δέσποινα Μαρσέλου Κλινική Διαιτολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία και συνεργάτιδα των plant-based health professionals.
n Κυριακή Μαρσέλου Φαρμακοποιός – Ομοιοπαθητικός με εξειδίκευση στα συμπληρώματα διατροφής, MasterinΝaturalHealthαπό το Πανεπιστήμιο της Ferrara και μέλος του British Homeopathic Association.

Skype συνεδρία με την Κλινική Διαιτολόγο Δέσποινα Μαρσέλου

Διάρκεια: 60-70 λεπτά

Η συνεδρία περιλαμβάνει:

1. Συζήτηση για τις αιτίες που μας οδηγούν σε χρόνια φλεγμονή και ανοσολογικές αντιδράσεις-αυτοάνοσα, καθώς και τους παράγοντες που διαταράσσουν το μικροβίωμα του εντέρου. Τι λένε οι έρευνες για το μυκοβίωμα του εντέρου και πώς μπορούμε να ενισχύσουμε τις αντιφλεγμονώδεις κυτοκίνες (IL10) σύμφωνα με έρευνες.

2. Συμβουλές σε ολιστικό επίπεδο για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας για τη βελτίωση της υγείας μας (προτάσεις για καλύτερη ποιότητα ύπνου, απομάκρυνση τοξικών και βλαβερών ουσιών από την κουζίνα μας, τρόποι μαγειρέματος, ετικέτες τροφίμων, ποια βιολογικά τρόφιμα επιλέγουμε και ποια αποφεύγουμε).

3. Εξατομικευμένες διατροφικές οδηγίες μετά τη λήψη λεπτομερούς ιστορικού με συνδυασμούς γευμάτων και διατροφή η οποία θα περιλαμβάνει ιδέες για πρωινό, επιλογές γευμάτων, ιδέες για σνακ και ιδέες για βραδινό. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να φέρει εξετάσεις αίματος που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο μαζί με γνωμάτευση ιατρού, εφόσον υπάρχει θέμα υγείας, καθώς και να ενημερώσει για τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

4. Προτάσεις με τροφές για υποστήριξη μικροβιώματος του εντέρου, καθώς και τροφές/ποσότητες που πρέπει να περιλαμβάνονται καθημερινά στο διαιτολόγιο για ενίσχυση σίδηρου, ιωδίου, ψευδάργυρου και ωμέγα 3.

Extra: Θα δοθεί 16 σέλιδο e-book με διατροφικά tipsγια την καταπολέμηση της φλεγμονής, καλύτερη ποιότητα ύπνου, 16 φυτοφαγικά γεύματα ενισχυμένα με αντιφλεγμονώδη υλικά και μπαχαρικά, smoothiesκαι ροφήματα βοτάνων.

Περιλαμβάνει υποστηρικτική συνεδρία 20 λεπτών η οποία ιδανικά θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών.

Skype συνεδρία με την Φαρμακοποιό-Ομοιοπαθητικό Κυριακή Μαρσέλου

Διάρκεια: 70-80 λεπτά

Η συνεδρία θα σας βοηθήσει και καθοδηγήσει στα παρακάτω:

1. Αυτοθεραπεία: Η ομοιοπαθητική, το δεύτερο πιο χρησιμοποιημένο ιατρικό σύστημα παγκοσμίως, θα τονώσει απαλά το φυσιολογικό σύστημα του σώματός σας: δεν θα καταστείλει τα συμπτώματα, όπως η συμβατική ιατρική, αλλά θα αποκαταστήσει την ισορροπία. Για να το επιτύχουμε αυτό, κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων (60-75 λεπτά) θα επικεντρωθούμε στις συναισθηματικές πτυχές, μαζί με τα σωματικά συμπτώματα, ώστε να βρεθεί το φάρμακο που θα ταιριάζει με την εικόνα σας. Η ομοιοπαθητική μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια παράλληλα με τη λήψη συμβατικών φαρμάκων.

2. Ανάλυση των λόγων που οδήγησαν σε χρόνια φλεγμονώδη νόσο: Μια ολιστική προσέγγιση συχνά αποκαλύπτει τη σχέση μεταξύ χρόνιας φλεγμονής και τραυματικών παρελθόντων. Πώς μπορούμε να θεραπεύσουμε μια ασθένεια αν δεν κατανοήσουμε πλήρως την αιτία;

3. Προετοιμασία ενός εξατομικευμένου σχεδίου συμπλήρωσης για την ενίσχυση των αντιφλεγμονωδών επιδράσεων του διατροφικού σχεδίου. Θα δοθεί προσοχή στην παροχή συμβουλών σχετικά με τις καλύτερες πηγές, για να επιλέξετε τα συμπληρώματα σας, αποφεύγοντας την παρουσία βαρέων μετάλλων και αξιοποιώντας τη συνεργική δράση των διαφόρων συμπληρωμάτων. Η εμπειρία της ειδικού τόσο στα φάρμακα όσο και στα συμπληρώματα, επιτρέπει να σας συμβουλεύσει ποια συμπληρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια μαζί με τα υπάρχοντα συμβατικά φάρμακά σας. Συμβουλευτική για συμπληρωματική χρήση βιολογικών βότανων καθώς και Lifestyle τεχνικές που μπορείτε να αξιοποιήσετε στην καθημερινότητα σας.

Περιλαμβάνει υποστηρικτική συνεδρία 20 λεπτών η οποία ιδανικά θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών.

Εμπειρίες Ασθενών

Ενδεικτικές εμπειρίες ασθενών από το “feel good plan”.

The feel good plan

Νιώθω ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη που είχα στην προσπάθειά μου να φροντίσω περισσότερο την υγεία μου. Εκτιμώ την ανθρώπινη και πολύ ζεστή προσέγγιση που είχα και από τις δυο σας. Την υποστήριξη και την ενθάρρυνση όταν μου φάνηκαν βουνό οι αλλαγές. Με βοηθήσατε να βάλω ρεαλιστικούς στόχους. Με βοηθήσατε επίσης να αφουγκράζομαι τις ανάγκες που έχει το σώμα μου. Νιώθω πλέον ότι έχω περισσότερη ενέργεια, κουράζομαι λιγότερο, κάτι που το συνειδητοποίησα σταδιακά. Θα φέρω ένα παράδειγμα: Δεδομένου ότι έχω πολύ απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στη μέρα, έπινα δεύτερο ή και τρίτο καφέ για να μπορέσω να δουλέψω ως αργά. Έτρωγα βαριά γεύματα πιστεύοντας ότι θα έχω περισσότερη ενέργεια (πχ κρέπα, πίτσα) τελικά με έπιανε υπνηλία μετά το γεύμα, έπινα καφέ για να νιώσω καλύτερα, ένιωθα για λίγο καλύτερα και μετά πάλι εξάντληση και ενοχλήσεις στο στομάχι. Αλλάζοντας την διατροφή μου, είχα περισσότερη ενέργεια και δεν χρειαζόμουν καφέ. Επίσης συνειδητοποίησα ότι μειώνοντας τα ζωικά προϊόντα σταμάτησαν και τα προβλήματα δυσπεψίας και παλινδρόμησης. Άλλαξε σημαντικά η καθημερινότητά μου. Σχετικά με την ομοιοπαθητική. Ομολογώ ότι ήμουν επιφυλακτική στην αρχή. Παρόλα αυτά Κυριακή με έκανε να νιώσω εμπιστοσύνη. Με άκουσε με προσοχή και ευαισθησία και έτσι περπάτησα σιγά σιγά σε νέα μονοπάτια, προσεγγίζοντας κάποια συμπτώματα με μια νέα ματιά. Είδα σταδιακά αλλαγές που με ξάφνιασαν και συνεχίζουν...Ευχαριστώ πολύ και τις δυο σας! Εις το επανιδείν

Χρύσα Φ

The feel good plan

Τόσο η Δέσποινα όσο και η Κυριακή είναι εξαιρετικές επαγγελματίες που ξεχωρίζουν για τη βαθιά γνώση του αντικειμένου τους. Μας έδωσαν χρήσιμες και εξατομικευμένες συμβουλές που στοχεύουν σε μια ολιστική προσέγγιση της διατροφής αλλά και της ψυχικής μας υγείας. Μαζί με τον σύζυγό μου ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση φλεγμονών και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι τόσο από τη συνεργασία όσο και με τα αποτελέσματα. Αυτό που μας κέρδισε και τους 2 (εκτός φυσικά των γνώσεων που κατέχουν) είναι το πόσο άμεσες, ενημερωμένες και επεξηγηματικές είναι και οι 2!!! Σίγουρα είναι μια σχέση που θα συνεχιστεί καθώς χρειάζεται υπενθύμιση αλλά και καθοδήγηση ανά τακτά διαστήματα. Σας ευχαριστούμε πολύ!!

Δανάη και Γιώργος

Call Now Button