Αλκιβιάδου 185, Πειραιάς

 

 

  210 45 36 144

 

Ακολουθήστε Μας

No products in the cart.

No products in the cart.

No products in the cart.

ΑμεΑ

Τα άτομα με αναπηρία χρειάζονται υγειονομική περίθαλψη και προγράμματα υγείας για τους ίδιους λόγους που κάνει και οποιοσδήποτε άλλος προκειμένου να παραμείνουν ενεργοί και να αποτελούν μέρος της κοινότητας.

Το να είμαστε υγιείς σημαίνει το ίδιο πράγμα για όλους μας – να γίνουμε και να παραμείνουμε καλά, ώστε να μπορούμε να ζούμε πλήρη, δραστήρια ζωή. Αυτό σημαίνει να έχετε τα εργαλεία και τις πληροφορίες για να κάνετε επιλογές που σας ταιριάζουν και να γνωρίζετε πώς να προλαμβάνετε την ασθένεια. Το διαιτολογικό γραφείο διαθέτει διαδικτυακές συνεδρίες για άτομα με ΑμεΑ και έκπτωση 30% όπου και εκπαιδεύει σε συνδυασμούς τροφών για καλύτερη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών μαζί με διατροφικές συστάσεις και lifestyle τεχνικές με προσαρμοσμένο εκπαιδευτικό υλικό για άτομα με διαφορετικούς τύπους περιορισμών κινητικότητας.

Διατίθεται Δωρεάν Ebook με συνταγές και επιπλέον υλικό με τη μέθοδο Braille.

Στο διαιτολογικό γραφείο υπάρχει έξτρα χώρος αναμονής για άτομα με φωτοευαισθησία ή/και με βλάβη στην όραση.

Παρέχεται δοχείο με νερό & τροφή σε οδηγούς σκυλιά. 

Υπάρχει δυνατότητα υποστήριξης & καθοδήγησης από  προσωπικό (εφόσον ζητηθεί) προκειμένου να γίνει ασφαλής προσέλευση στο χώρο του γραφείου. 

Λυπούμαστε καθώς το ύψος των σκαλιών & η διάταξη της εισόδου της πολυκατοικίας δεν είναι συμβατή για  πρόσβαση σε αναπηρικό αμαξίδιο. Όσοι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν για διαδικτυακή συνεδρία.

Call Now Button