Αλκιβιάδου 185, Πειραιάς

 

 

  210 45 36 144

 

Ακολουθήστε Μας

No products in the cart.

No products in the cart.

No products in the cart.

ONLINE ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Online Διαιτολόγος Μαραθώνας

Η Δέσποινα Μαρσέλου είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος εξειδικευμένη στην κλινική διατροφή και στα αυτοάνοσα νοσήματα (BSc, MSc, PgD) και η μοναδική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, κάτοχος ΜSc Κλινικής Διατροφής και Ανοσολογίας στην Ελλάδα.

Η οnline θεραπεία μέσω Skype/Viber/Zoom δίνει τη δυνατότητα διατροφικής παρέμβασης σε ανθρώπους που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής (π.χ. Μαραθώνας) και σε ανθρώπους που αδυνατούν να μετακινηθούν (είτε λόγω λιγοστού ελεύθερου χρόνου είτε λόγω κάποιας ασθένειας ή εγκυμοσύνης).

Αναζητάτε ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ; Κλείστε ραντεβού για online συνεδρίες είτε μένετε στην περιοχή Μαραθώνας είτε σε κάποια άλλη περιοχή της Αττικής.

ONLINE ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
Δέσποινα Μαρσέλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Μένετε στην περιοχή Μαραθώνας; Παρέχεται δυνατότητα εξ’ αποστάσεως διατροφικής παρέμβασης σε ανθρώπους που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής, όπως στον Μαραθώνα.

ONLINE ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

H Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Δέσποινα Μαρσέλου διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στη διεξαγωγή εξ'αποστάσεως (οnline) θεραπειών σε τομείς, όπως:

Κλινική Διατροφή και Αυτοάνοσα Νοσήματα

Μέσω της online θεραπείας παρέχονται εξατομικευμένα πρωτόκολλα διατροφής που εστιάζουν σε μεσογειακή-κατά βάση-φυτοφαγική διατροφή προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και στα συμπτώματα της νόσου. 

Φυτοφαγία

Παρέχεται online καθοδήγηση γύρω από τη φυτοφαγία. Η καθοδήγηση αυτή είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη από εμπεριστατωμένες πηγές και υποστηρίζει τη φυτοφαγία ως φιλοσοφία και ως τρόπο διατροφής σε κάθε ηλικία.

Διαβήτης

Οι online συνεδρίες με τη διαιτολόγο Δέσποινα Μαρσέλου (στην περιοχή Μαραθώνας) στοχεύουν σε ήπια απώλεια βάρους, εξισορρόπηση των επιπέδων γλυκόζης και μείωση της ινσουλινικής αντίστασης. 

Απώλεια Βάρους & Υποστήριξη Ανοσοποιητικού

To online πρόγραμμα αδυνατίσματος στοχεύει σε αποτελεσματικές τροφικές συνέργειες για την επίτευξη της βέλτιστης βιοδιαθεσιμότητας των θρεπτικών συστατικών, αίσθημα κορεσμού και ευεξίας. 

Online Διαιτολόγος Μαραθώνας

Αναζητάτε διαιτολόγο στον Μαραθώνα με μακρόχρονη εμπειρία σε εξειδικευμένα διατροφικά προγράμματα για εξ' αποστάσεως θεραπείες; Κλείστε τώρα το online ραντεβού σας!

Κλινική Διατροφή και Αυτοάνοσα Νοσήματα

Αναζητάτε διαιτολόγο στον Μαραθώνα με εμπειρία στην Κλινική Διατροφή και τα Αυτοάνοσα νοσήματα; Το πρόγραμμα παρέχεται δια ζώσης και εξ' αποστάσεως και απευθύνεται σε άτομα:

  • που αισθάνονται κόπωση, αντιμετωπίζουν χρόνια φλεγμονή και χρειάζονται υποστήριξη ανοσοποιητικού
  • με αυτοάνοσα νοσήματα όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδής αρθρίτιδα, θυρεοειδίτιδα Hashimoto / graves, ελκώδης κολίτιδα, νόσος του Crohn, κοιλιοκάκη, ερυθηματώδης λύκος, ψωρίαση

Αναλαμβάνονται παθήσεις που εμπλέκεται το ανοσοποιητικό καθώς και νευροεκφυλιστικές παθήσεις.

Eτικέτες: ONLINE ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Φυτοφαγία

Ψάχνετε διαιτολόγο στον Μαραθώνα που να υποστηρίζει τη φυτοφαγία ως τρόπο ζωής; Το πρόγραμμα διατροφής παρέχεται δια ζώσης και online και απευθύνεται σε όσους:

  • θέλουν να κάνουν μετάβαση στη χορτοφαγία χωρίς διατροφικές ελλείψεις
  • είναι ήδη χορτοφάγοι/vegan και θέλουν να δομήσουν ένα ισορροπημένο διατροφικά πρόγραμμα με παράλληλη υποστήριξη του ανοσοποιητικού

Η Δέσποινα Μαρσέλου μετεκπαιδεύτηκε από το Ecornell και T. Campbell Center of Nutrition Studies στη φυτοφαγική διατροφή και είναι συνεργάτις των Plant-based health professionals (U.K).

Eτικέτες: Online Διαιτολόγος Μαραθώνας

Διαβήτης

Ενδιαφέρεστε να κλείσετε ραντεβού με διαιτολόγο στον Μαραθώνα με εμπειρία στην παροχή εξειδικευμένου διαιτολογίου για διαβητικούς;

Το πρόγραμμα διατροφής παρέχεται δια ζώσης και διαδικτυακά μέσω Skype/Viber/Zoom και απευθύνεται σε άτομα με νοσογόνο παχυσαρκία και διαβήτη τύπου 2 και σε άτομα με προδιάθεση για διαβήτη και μεταβολικό σύνδρομο.

Για άτομα με διαβήτη τύπου 1 ή διαβήτη κυήσεως, είναι απαραίτητη η σύσταση από ενδοκρινολόγο, ώστε να επιτευχθεί σωστή αναλογία στα γραμμάρια υδατάνθρακα και την ποσότητα ινσουλίνης.

Eτικέτες: Online Διαιτολόγος Μαραθώνας

Απώλεια βάρους και υποστήριξη ανοσοποιητικού

Ενδιαφέρεστε για αξιόπιστες διατροφικές παρεμβάσεις από έμπειρο διαιτολόγο στον Μαραθώνα για απώλεια βάρους και τόνωση του ανοσοποιητικού;

Το πρόγραμμα διατροφής παρέχεται δια ζώσης και εξ' αποστάσεως και απευθύνεται σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος και σε όσους έχουν στόχο την παράλληλη υποστήριξη ανοσοποιητικού

Παρέχεται εξατομικευμένο διαιτολόγιο με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ώστε να μην υπάρξει κόπωση, ατονία & εναλλαγές διάθεσης.

Eτικέτες: ONLINE ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Δέσποινα Μαρσέλου είναι επιστημονικά καταρτισμένη σε ότι αφορά την φυτοφαγική διατροφή με αναγνωρισμένα διατροφικά θεραπευτικά πρωτόκολλα που έχουν έχουν παρουσιαστεί στο εξωτερικό και επικεντρωμένη στην trauma-informed διατροφική φροντίδα.

Online Διαιτολόγος vs Δια Ζώσης Διαιτολόγοι Μαραθώνας

Η online θεραπεία δεν στερείται καθόλου της αποτελεσματικότητας που έχει η δια ζώσης διατροφική παρέμβαση. Είτε μένετε στον Μαραθώνα είτε σε κάποια άλλη (απομακρυσμένη) περιοχή της Αττικής, κλείστε τώρα το online ραντεβού σας με την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Δέσποινα Μαρσέλου.

Όλες οι online θεραπευτικές παρεμβάσεις για ενδιαφερόμενους που μένουν και εργάζονται στον Μαραθώνα διέπονται από τις προϋποθέσεις και τους όρους που είναι απαραίτητοι για να διασφαλιστεί η ποιότητα της διαδικασίας.

Ανεξαρτήτως της φυσικής σας παρουσίας, στην online συνεδρία δίνονται εξίσου εξατομικευμένες διατροφικές οδηγίες ύστερα από λεπτομερές ιστορικό, συνδυασμοί γευμάτων και δεκαπενθήμερη διατροφή προς ακολουθία καθώς και προτάσεις για συμπληρωματική αγωγή βοτάνων, βιταμινών κλπ. εάν κριθεί απαραίτητο.

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κοινοποιήσει εξετάσεις αίματος που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο μαζί με γνωμάτευση ιατρού εφόσον υπάρχει θέμα υγείας καθώς και ότι φαρμακευτική αγωγή ακολουθεί.

Η Διαιτολόγος Δέσποινα Μαρσέλου θα χαρεί να σας γνωρίσει…έστω και διαδικτυακά!

ONLINE ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Θέλετε κάτι παραπάνω; Online πρόγραμμα υποστήριξης του ανοσοποιητικού σας και αντιμετώπισης του φαύλου κύκλου της φλεγμονής με φυσικό τρόπο. Νιώστε ο "εαυτός" σας ξανά!

Είτε μένετε σε απομακρυσμένη περιοχή του Νομού Αττικής, όπως στον Μαραθώνα, είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα μετακίνησης και αναζητάτε διαιτολόγο στον Μαραθώνα με μακρόχρονη εμπειρία σε εξατομικευμένα προγράμματα υποστήριξης του ανοσοποιητικού σας, το συγκεκριμένο online πρόγραμμα ολιστικής προσέγγισης έχει ως στόχο να νιώσετε ο εαυτός σας ξανά!

Απευθύνεται σε άτομα με αυτοάνοσα, χρόνια φλεγμονή, νευροεκφυλιστικές παθήσεις, επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις, ΠΜΣ ή απλά αναζητούν γνώση για καλύτερη υγεία!

Ολιστική προσέγγιση με τις:

n Δέσποινα Μαρσέλου Κλινική Διαιτολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία και συνεργάτιδα των plant-based health professionals. Η Διαιτολόγος παρέχει τη δυνατότητα online θεραπείας εξυπηρετώντας ένα ευρύ πελατολόγιο από Μαραθώνας και απομακρυσμένες περιοχές/πόλεις της Αττικής μέσω Skype/Viber/Zoom.
n Κυριακή Μαρσέλου Φαρμακοποιός – Ομοιοπαθητικός με εξειδίκευση στα συμπληρώματα διατροφής, MasterinΝaturalHealthαπό το Πανεπιστήμιο της Ferrara και μέλος του British Homeopathic Association. Η Ομοιοπαθητικός παρέχει αποκλειστικά online θεραπείας μέσω Skype/Viber/Zoom.
Call Now Button