Αλκιβιάδου 185, Πειραιάς

 

 

  210 45 36 144

 

Ακολουθήστε Μας

No products in the cart.

No products in the cart.

No products in the cart.

Συμμετοχή στο Nutrition Course του Πανεπιστημίου Winchester

nutrition course winchester

Η συνεργασία μου με τους UK Plant-based Health Professionals κρατά πλέον χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετάσχω και φέτος διαδικτυακά στο Nutrition Course, το πρώτο πανεπιστημιακό course σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Winchester που πραγματοποιείται σε σχέση με την plant-based διατροφή, με δική μου ενότητα με θέμα την Χρόνια Φλεγμονή, τα Αυτοάνοσα και την Plant-Based Διατροφή, στο πλαίσιο μαθημάτων που πραγματοποιούνται κάθε νέο ακαδημαϊκό έτος, από Οκτώβριο.

Στο course θα γίνει αναφορά στο μικροβίωμα του εντέρου και τις αρνητικές επιδράσεις που έχει σε αυτό η δυτικοευρωπαϊκή διατροφή και συγκεκριμένα το κορεσμένο λίπος και ο αιμικός σίδηρος. Έμφαση θα δοθεί στην επίδραση και τα οφέλη της φυτοφαγίας στο μικροβίωμα του εντέρου, με ή χωρίς συνδυασμό διαλειμματικής νηστείας που είναι πλέον στο μικροσκόπιο για τα οφέλη και τη θεραπεία πολλών περιπτώσεων χρόνιας φλεγμονής και αυτοάνοσων νοσημάτων.

Το course θα πραγματοποιηθεί online για ενδιαφερόμενους εντός και εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, είναι εξ αποστάσεως, αφορά τους επαγγελματίες υγείας (γιατρούς, νοσηλευτές, διαιτολόγους, φυσιοθεραπευτές), αλλά και όσους έχουν ένα υπόβαθρο σχετικό με τη διατροφή και θέλουν να επιμορφωθούν, έχοντας βασικές γνώσεις ιατρικής ορολογίας και χρόνιων παθήσεων και θα πραγματοποιηθεί σε περίοδο 6 εβδομάδων. Πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ. 

Όσοι ενδιαφέρεστε γενικότερα να επιμορφωθείτε για την plant-based διατροφή, σας υπενθυμίζω την κυκλοφορία του πολύ ενδιαφέροντος βιβλίου Plant-based Nutrition in Clinical Practice για όλους τους επαγγελματίες υγείας, στο οποίο συμμετέχω κι εγώ με κεφάλαιο που αφορά τα αυτοάνοσα (δείτε περισσότερα εδώ).

Τέλος, όποιος θέλει να δει ομιλία μου, αρκεί μια εγγραφή στους UΚ Plant-based Health Professionals, όπου παρουσιάζω δικό μου πρωτόκολλο φυτοφαγίας σε σχέση με τα αυτοάνοσα.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη!

Αφήστε μια απάντηση

Call Now Button