Αλκιβιάδου 185, Πειραιάς

 

 

  210 45 36 144

 

Ακολουθήστε Μας

No products in the cart.

No products in the cart.

No products in the cart.

Ο απόλυτος θερμιδομετρητής

1min reading time

Η μέτρηση θερμίδων είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην προσπάθεια διαχείρισης του βάρους και στην καθοδήγηση όσον αφορά τις διατροφικές σας επιλογές, με την προϋπόθεση, όμως, να έχετε έναν ολοκληρωμένο θερμιδομετρητή στα χέρια σας, που θα καλύπτει όχι μόνο τις βασικές κατηγορίες τροφίμων, αλλά οτιδήποτε μπορεί να μπει στο πιάτο σας, από υγιεινά σπιτικά φαγητά μέχρι γρήγορο φαγητό κι από κοκτέιλ μέχρι προϊόντα σούπερ μάρκετ. Αυτός ο θερμιδομετρητής λανσάρεται σήμερα από την Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγική διατροφή, Δέσποινα Μαρσέλου, προσφέροντας μια εξατομικευμένη προσέγγιση στη διατροφή με στόχο τις πιο υγιεινές επιλογές τροφίμων που οδηγούν σε καλύτερη διαχείριση βάρους, τόνωση του οργανισμού και ενίσχυση του ανοσοποιητικού και της συνολικής υγείας.

Πρόκειται για αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας της Διαιτολόγου σε κλινικό και ερευνητικό περιβάλλον στο Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Αγγλία, καθώς και της διαχείρισης πληθώρας περιστατικών στην Ελλάδα, όπως και μακρόχρονης έρευνας των στοιχείων των προϊόντων και θα αποτελέσει απαραίτητο εργαλείο για επαγγελματίες υγείας, ενημερωμένο, με περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπαρά και γλυκαιμικό φορτίο. Στον θερμιδομετρητή θα βρείτε όλες τις θερμίδες και τα στοιχεία για υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπαρά και γλυκαιμικό φορτίο για όλα τα φαγητά από την ελληνική και την διεθνή κουζίνα, για προϊόντα σούπερ μάρκετ, για έτοιμα γεύματα που αγοράζετε απ’ έξω, για ωμές τροφές, για ποτά και ροφήματα, για ό,τι μπαίνει στο ποτήρι και στο πιάτο σας, με ειδικό vegan section για όσους απέχουν από τα ζωικά. Πρόκειται για το ιδανικό εργαλείο για όποιον ακολουθεί διατροφή είτε χαμηλή σε γλυκαιμικό φορτίο, είτε υψηλή σε πρωτεΐνη (ζωική ή φυτική), είτε χαμηλή σε λίπος, είτε απλώς θέλει να έχει έναν ενημερωμένο σύμβουλο εύκαιρο ανά πάσα στιγμή μαζί του, ώστε να οργανώσει το φαγητό του, τα ψώνια του, αλλά και τις εξόδους του, αφού συμπεριλαμβάνει γνωστές εταιρίες γρήγορου φαγητού και εστιατόρια.

Πέρα από τα διατροφικά στοιχεία, στις 280 σελίδες του θερμιδομετρητή θα βρείτε και διατροφικές συμβουλές, γρήγορες συνταγές και προτεινόμενα μενού, για να έχετε μια ολοκληρωμένη καθοδήγηση, αφού πέρα από την καταμέτρηση θερμίδων παίζει ρόλο και ο συνδυασμός τροφών για μέγιστη θρεπτική αξία σε κάθε γεύμα και συνολική υγεία. Αν, λοιπόν, έχετε σκοπό να βελτιώσετε τη ζωή σας και τη διατροφή σας από εδώ και πέρα, ο θερμιδομετρητής αυτός θα είναι ο πιο πιστός και ενημερωμένος σύμβουλός σας!

Θα τον βρείτε στην τιμή των 15 ευρώ, με έκπτωση στα 12 ευρώ για προπαραγγελίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας (7/7). Η παραλαβή θα γίνεται από το γραφείο της κας Μαρσέλου (Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 67, Πειραιάς) ή με αποστολή κατόπιν συνεννόησης, μετά την έκδοσή του.

Ευχαριστούμε θερμά την Art Director Νάνσυ Βλοντάκη για το εξώφυλλο και τη γραφιστική της έμπνευση.

Call Now Button