Αλκιβιάδου 185, Πειραιάς

 

 

  210 45 36 144

 

Ακολουθήστε Μας

No products in the cart.

No products in the cart.

No products in the cart.

Create Health: Όλα για το νέο μας εγχείρημα

1 min reading time

Πριν λίγες ημέρες, δώσαμε ραντεβού στο facebook για να σας παρουσιάσουμε το νέο μας εγχείρημα, Create Health, μέσω ενός live που θα έλυνε όλες τις απορίες γι’ αυτό που σας ανέφερα κατά καιρούς ότι ετοιμάζουμε.

Από τη μία εγώ, ως διαιτολόγος-διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και την κλινική διατροφή και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία και από την άλλη η Κυριακή Μαρσέλου, Φαρμακοποιός-Ομοιοπαθητικός με εξειδίκευση στα συμπληρώματα διατροφής, ερχόμαστε συχνά σε επαφή με πολλούς ασθενείς που προσπαθούν να καταπραΰνουν τα συμπτώματά τους, να δώσουν πρόσκαιρες λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν και να προσπαθήσουν να βγάλουν την καθημερινότητα.

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, ότι μαζί –όλοι μαζί, καθώς όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα- μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική μας κοινότητα υγείας, μέσα από μια πλατφόρμα, όπου θα παράσχει:

  • Πλούσιο ενημερωτικό υλικό
  • Webinars
  • Εμπεριστατωμένα άρθρα
  • Podcasts
  • E-books
  • Προκλήσεις κοινότητας
  • Εμψυχωτικές συνεντεύξεις
  • Δοκιμασμένες, ισορροπημένες plant-based συνταγές
  • Live με εξειδικευμένους γιατρούς
  • και φυσικά όλη μας η γνώση διοχετευμένη σε έναν κύκλο ανθρώπων που θέλουν να χτίσουν την υγεία τους από την αρχή, με αλλαγές, γνώση, επιμόρφωση, ανθρώπινη επαφή κι όχι με συμβατικές λύσεις που επικεντρώνονται στο σύμπτωμα.

Η συνολική υγεία αποτελεί έναν συνδυασμό πραγμάτων, που με την απαραίτητη συνεχή γνώση και επιμόρφωση, μέσα σε ένα πλαίσιο κοινότητας, μπορεί να κατακτηθεί, αξιοποιώντας φυσικά και τη συμβατική ιατρική, αλλά και μια ολιστική θεώρηση των πραγμάτων, καθώς ο συνδυασμός και των δύο πάντα δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Σε αυτή την κοινότητα είμαστε μαζί σας για να σας ακούσουμε, να χτίσουμε ανθρώπινη επαφή, να μοιραστούμε μαζί σας υλικό που θα σας βοηθήσει, να ανταλλάξουμε εμπειρίες και στο πρότυπο των Μπλε Ζωνών της γης, όπου παρατηρούνται τα υψηλότερα ποσοστά μακροζωίας, να χτίσουμε τον δικό μας κύκλο εμπειρίας και γνώσης, αλληλοφροντίδας και αγάπης.

Δεν πρόκειται για μια απλή εμπορική πρωτοβουλία, αλλά ένα όραμα ώστε να διαδοθεί ένας πιο φυσικός τρόπος ζωής, να μπορέσουμε να εκπαιδεύσουμε τους συνανθρώπους μας προκειμένου να αξιοποιήσουν τη φύση, την γνώση και τους πόρους της κοινότητας, ώστε να ενδυναμωθούν. Γιατί χωρίς την ενδυνάμωση, απομακρυνόμαστε ολοένα και περισσότερο από τον στόχο που είναι η υγεία, η θεραπεία, η θετικότητα, η ψυχική ανθεκτικότητα.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που θα κινηθεί προς ένα γενικό καλό. Όσοι επιλέξετε να γίνετε μέλη της κοινότητας μας, θα επωφεληθείτε τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, στη σωματική, τη συναισθηματική και την κοινωνική υγεία.

Μέσα από τις συνεχείς εκπαιδεύσεις μας, την μακροχρόνια εμπειρία μας στο τομέα της υγείας και την καθημερινή μας τριβή με πλήθος περιστατικών, συνειδητοποιήσαμε ότι η σημαντικότητα του να συνδεθείς με τον άνθρωπο απέναντι σου πέρα από τις επιστημονικές γνώσεις και τις επαγγελματικές πεποιθήσεις, είναι αυτό που θα τον ωφελήσει στο μέγιστο.  Πρώτα έρχεται η σύνδεση με τον άνθρωπο απέναντί μας και μετά η εκπαίδευση. Όραμα μας να είναι να δημιουργήσουμε ΥΓΕΙΑ με τρόπο που θα μας επιστρέψει στην κοινωνικοποίηση, στην φύση και στο να νιώσουμε «ο εαυτός μας» ξανά.

Είστε μαζί μας σε αυτό;

Γίνετε μέλη εδώ.

Βρείτε μας εδώ κι εδώ 

Δείτε το Live μας εδώ.  

Δείτε το promo video εδώ. 

Call Now Button