Αλκιβιάδου 185, Πειραιάς

 

 

  210 45 36 144

 

Ακολουθήστε Μας

No products in the cart.

No products in the cart.

No products in the cart.

Plant based project

1min reading time

Είσαστε έτοιμοι να εκπαιδευτείτε σε νόστιμες εύκολες μα κυρίως θρεπτικές συνταγές; τότε καλώς ήρθατε στο plant based project!  Όλες οι συνταγές εμπεριέχουν υλικά και συνδυασμούς για καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και βιταμινών με στόχο την ενίσχυση ανοσοποητικού συσττήματος. Ο Βασίλης Μπαρούτης σας επισκέφτεται στη βολή της κουζίνας σας και σας δείχνει τον τρόπο, μαγειρεύοντας εύκολες και γρήγορες συνταγές που θα λατρέψει όλη η οικογένεια ενώ η Δέσποινα Μαρσέλου, κλινική διαιτολόγος σας έχει ετοιμάσει ένα δεκασέλιδο booklet με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για μια άρτια vegan διατροφή ενώ αναφέρονται συνδυασμοί τροφών, μπαχαρικών και τεχνικές μαγειρέματος που μεγιστοποιούν την αντικαρκινική και αντιφλεγμονώδη δράση των συστατικών. ‘Ολα σύμφωνα με τελευταίες έρευνες (Culinary medicine, medicinal plants and herbs from Greece).

Στην επίσκεψη θα λάβετε ώς δώρο☺: 10 σέλιδο booklet με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και συνδυασμούς για μια άρτια φυτοφαγική διατροφή, 15% έκπτωση απο το αγαπημένος μας καφέ στον Πειραιά healthy harmony για να απολαύσετε εξαιρετικές επιλογές φαγητών και γλυκών vegan,δειγματάκια της αγαπημένης μας μελάσας emelia fine foods η μόνη με φυγοκέντρηση και υψηλή σε σίδηρο και μια σακούλα γεμάτη ποιοτικά vegan προιόντα από το αγαπημένο παντοπωλείο στον Πειραιά Τragreetional.

H υπηρεσία απευθύνεται σε πελάτες που έχουν ήδη εκπαιδευτεί σε plant based διατροφή απο την Κ. Μαρσέλου και οι επισκέψεις γίνονται αποκλειστικά και μόνο στην κεντρική περιοχή του Πειραιά, παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης.
Call Now Button