Νέα σειρά live με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων

Πόσες φορές θέλετε να ρωτήσετε κάτι τον γιατρό σας, αλλά διστάζετε ή έχετε τόσες απορίες που πάντα κάτι θα ξεχάσετε να αναφέρετε; Στη σειρά live συνδέσεων με διακεκριμένους γιατρούς και επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων που θα πραγματοποιήσει από τον Οκτώβριο η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και τη φλεγμονή και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, θα έχετε την ευκαιρία και τον χρόνο να απαντήσετε όλα αυτά τα ερωτήματα που σας ταλαιπωρούν και δεν είχατε την ευκαιρία να ρωτήσετε τον γιατρό σας.

Πρώτος προσκεκλημένος της ειδικού στις 3/10 θα είναι ο Γαστρεντερολόγος--Επεμβατικός Ενδοσκόπος Δημήτρης Καραπιπέρης, μετεκπαιδευθείς στο St. Mark’s Hospital of London και Υπότροφος του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας, ο οποίος θα απαντήσει σε όλα αυτά που μας απασχολούν σχετικά με το έντερο, το ήπαρ και τη συνολική μας υγεία. Αν θέλετε να συμμετάσχετε πιο ενεργά σε αυτό το Live broadcast, μπορείτε να καταγράψετε τις ερωτήσεις σας, ώστε ο γιατρός να απαντήσει σε όσο περισσότερες μπορεί και να τις στείλετε σε comment στο Facebook ή στο marseloudespina@gmail.com. Μείνετε συντονισμένοι!
   Pin it
Instagram
 

Λίγα Λόγια

Το διαιτολογικό γραφείο στον Πειραιά διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς (με ιατρική συσκευή για μέτρηση μεταβολισμού - MedGem) και τα διατροφικά προγράμματα που παρέχονται σε κάθε ενδιαφερόμενο είναι απολύτως εξειδικευμένα, έπειτα από προσεκτική λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και το προφίλ του.

Facebook

Twitter Feeds

Επικοινωνία