Διαβήτης και μεταβολικό σύνδρομο

Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και φυσικής δραστηριότητας που απευθύνεται κυρίως σε άτομα με νοσογόνο παχυσαρκία και διαβήτη τύπου 2 ή προδιάθεση για διαβήτη και μεταβολικό σύνδρομο.

Το πρόγραμμα στοχεύει σε ήπια απώλεια βάρους, εξισορρόπηση των επιπέδων γλυκόζης και μείωση της ινσουλινικής αντίστασης μειώνοντας τον κίνδυνο για μακροπρόθεσμα προβλήματα υγείας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ακολουθεί τις διατροφικές συστάσεις του βρετανικού διαβητολογικού συλλόγου.

Για άτομα με διαβήτη τύπου 1 ή διαβήτη κυήσεως απαραίτητη η σύσταση από ενδοκρινολόγο μαζί με την συνταγή χορήγησης ινσουλίνης ώστε να επιτευχθεί σωστή αναλογία στα γραμμάρια υδατάνθρακα και της ποσότητας ινσουλίνης.
   Pin it
Instagram
 

Λίγα Λόγια

Το διαιτολογικό γραφείο στον Πειραιά διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς (με ιατρική συσκευή για μέτρηση μεταβολισμού - MedGem) και τα διατροφικά προγράμματα που παρέχονται σε κάθε ενδιαφερόμενο είναι απολύτως εξειδικευμένα, έπειτα από προσεκτική λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και το προφίλ του.

Facebook

Twitter Feeds

Επικοινωνία