Δέσποινα Μαρσέλου » Διαιτολόγος - Διατροφολόγος σε Πειραιάς » Απώλεια βάρους και τόνωση μεταβολισμού » Απώλεια βάρους και τόνωση μεταβολισμού
  1. Έχει διαβαστεί: 5377 φορές


    Απώλεια βάρους και τόνωση μεταβολισμού

    Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με τελευταίας γενιάς τεχνικό εξοπλισμό ώστε να μην υπάρχει απώλεια μυικής μάζας που μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε επαναπρόσληψη βάρους.

    Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι κατα την έναρξη του διατροφικού προγράμματος γίνεται παράλληλη ενίσχυση ανοσοποιητικού ώστε να αποφεχθούν ορμονικές διαταραχές και απορρύθμιση του θυρεοειδή αδένα καθώς και φλεγμονώδης αντιδράσεις, προετοιμάζοντας το σώμα να δεχτεί την δίαιτα σωστά, χωρίς ανοσοποιητική αντίδραση (κόπωση, ημικρανίες).

    Τέλος, επιτυγχάνεται τροποποίηση της συμπεριφοράς και εκπαίδευση σε ένα καθημερινό μοντέλο διατροφής ώστε να αποφευχθεί επιστροφή σε παλαιότερες διατροφικές συνήθειες και την επανάκτηση του βάρους.

To getactive.gr αφορά: αδυνάτισμα, δίαιτα, κλινική διατροφή, ανοσολογία, κλινικοί διαιτολόγοι και διατροφολόγοι Πειραιάς


Copyright © 2015 News4tech.com

581703 επισκέψεις