Παιδί και χορτοφαγία

Ο Αμερικανικός Σύλλογος Διαιτολόγων (ADA), η Εθνική Ακαδημία Επιστημών (National Academy of Science) και η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (American Academy of Pediatrics) υποστηρίζουν ότι μια καλώς σχεδιασμένη και χορτοφαγική διατροφή είναι κατάλληλη για παιδιά και εγκυμονούσες.

Το διατροφικό πλάνο που δομείται είναι απόλυτα εξατομικευμένο με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά (ω3, Β12, ψευδάργυρος, σίδηρος, ιώδιο).

Η καθοδήγηση περιλαμβάνει ποσότητες σε όσπρια, καθώς και σε εναλλακτικες πηγές πρωτεΐνης, ώστε να καλυφθούν τα 9 απαραίτητα αμινοξέα.

Παρέχονται συμβουλές και ποικιλία συνταγών για παιδιά που είναι επιλεκτικά στο φαγητό, ώστε το παιδί να διευρύνει τις διατροφικές επιλογές του.

Ειδικές εξετάσεις αίματος (κατόπιν συννενοήσης και εγκρίσεως από Παιδιάτρο), καθώς και βιβλιάριο υγείας με διαθέσιμες τις καμπύλες ανάπτυξης, είναι απαραίτητα.
   Pin it
Instagram
 

Λίγα Λόγια

Το διαιτολογικό γραφείο στον Πειραιά διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας γενιάς (με ιατρική συσκευή για μέτρηση μεταβολισμού - MedGem) και τα διατροφικά προγράμματα που παρέχονται σε κάθε ενδιαφερόμενο είναι απολύτως εξειδικευμένα, έπειτα από προσεκτική λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και το προφίλ του.

Facebook

Twitter Feeds

Επικοινωνία